bedanking lokaalhouders lucile en madelon 19/12/2021

Vandaag was de laatste vergadering met onze lokaalhoudsters. Binnen exact 7 dagen zeggen zij dag en gaan ze met pensioen. Het bestuur bracht hun deze morgen een bezoekje en hadden een attentie mee voor onze 2 TOP lokaalhoudsters. Wij willen Madlon en Lucie bedanken voor al die jaren vlotte samenwerking. Wij mochten vanaf 1997 t.e.m 2021 genieten van deze vlotte samenwerking 1000 maal dank voor alles!!! Wij wensen Madlon en Lucie een mooi pensioen toe! Niet getreurd de zaak wordt overgenomen door de jonge familie Van De Woestyne. Wij wensen hun veel succes met de zaak en zien hun graag vanaf maart in ons lokaal.

Het Bestuur , Km De Blauwbekken Nokere

(jordi)

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en binnen
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis